eMailmasters-logo
eMailMasters

 Bevrijdt U uit het WEB !

 

Home

Producten en diensten

Eerste stap

Controlling

Marketing

Outside

Fax-Notify

SMS-Notify

Hotelsupport
Virtuele eMailServer

Contacteer ons

 

Tel. +32  14 591035
info@emailmasters.com
web rood
Fax-Notify  
Firma A gebruikt nog geen e-mail. Toch wenst men bereikbaar te zijn op het Internet. 

Daarom heeft eMailMasters voor hen een koppeling gemaakt. Klanten kunnen een e-mail sturen naar info@firma.be en enkele seconden later ontvangt de klant de boodschap per FAX. Een pijnloze overgang naar de nieuwe technologie.

SMS-Notify  
De verkoper van Firma B is vaak op de baan in binnen- en buitenland. Hij beschikt over een portable met GSM-modem. Normaal leest hij zijn e-mail minstens één keer per dag … Soms is dit echter te weinig, maar meerdere keren een overbodige connectie met het Internet maken is tijdrovend en duur …

eMailMasters heeft echter een oplossing uitgewerkt. Als hij een e-mail ontvangt met een hoge prioriteit, of als hij een e-mail ontvangt van de bedrijfsleider rechtstreeks, dan krijgt hij een SMS-boodschap met het onderwerp van de e-mail onmiddellijk, maar heel discreet, op zijn GSM. Zo weet hij onmiddellijk waar het over gaat en kan hij desgewenst zijn e-mail onmiddellijk lezen.

Hotelsupport  

De bedrijfsleider van firma C wenste e-mail te kunnen lezen en versturen vanuit zijn hotel in Duitsland … De eerste keer nam hij een portable computer met ingebouwde modem mee. De stekker van zijn modem paste echter niet in de telefoonaansluiting op zijn hotelkamer … De tweede keer nam hij zijn GSM mee en belde hij op die manier naar zijn ISP in België om zijn e-mail te lezen. Dat werkte maar was heel traag ... en de GSM-rekening nadien was vrij hoog.

eMailMasters heeft dit opgelost door te zorgen voor een beveiligde WEB-tunnel op zijn eMailServer. De klant kan nu wereldwijd op elk Internet-station rechtstreeks inloggen op de eMailServer en daar rechtstreeks e-mail lezen en verzenden, in alle discretie. Op de meeste hotels en luchthavens kan men trouwens Internet-stations vinden waar men met een creditcard kan betalen … Men hoeft dus echt niets mee te sleuren op reis.

Virtuele eMailServer  

Bedrijf D heeft verschillende kleinere kantoren over gans Vlaanderen. Een eigen e-mailserver was niet mogelijk. Elk kantoor had een brievenbusje bij een provider.

eMailMasters heeft echter het systeem van een Virtuele eMailServer uitgewerkt. Het is net of men een eigen e-mailserver heeft. Kantoren die kunnen aansluiten op Telenet of Turboline kunnen zelfs permanent controleren of er e-mail binnenkomt.

 

 

© WWW.EMAILMASTERS.COM